Bedriftspresentasjon med DNB.

Tidspunkt 16.30
Sted Dronnings Eufemias gate 30, 0191 Oslo
Mat Tapas/Buffet
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bedriftspresentasjon med DNB - 3., 4. og 5. klassinger

Vi i DNB gleder oss til å hilse på dere og ønsker å gi en varm velkomst til vårt hovedkontor i Barcode. Her vil dere få anledning til å møte vår Greenhouse-leder, Fredrik Svendsen, samt andre medarbeidere fra Greenhouse-teamet.

 

Vi har planlagt en kort omvisning i våre kontorlokaler for å gi dere et innblikk i vår arbeidsplass. Deretter vil kvelden fortsette med en quiz, ledsaget av forfriskende drikke og deilige mat.

 

Vi ser frem til å møte dere!

DNB logo

DNB

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Ansvarlig

Amadu Swaray

amadu.swaray@ifinavet.no
Amadu Swaray profilbilde

Medhjelper

Lisa Johansen

lisa.johansen@ifinavet.no
Amadu Swaray profilbilde

Medhjelper

Eirik Langholm

eirik.langholm@ifinavet.no

Stillingsannonser fra DNB

Sommerjobb

DNB IT Summer Internship 2024

Are you interested in developing sustainable software solutions for millions of people? Join us for exciting and challenging opportunities!

Les mer
Fulltid

Graduate Greenhouse 2024

DNB Greenhouse er et attraktivt, intensivt og givende praktisk-teoretisk program.

Les mer