Bedriftspresentasjon med Sopra Steria

Tidspunkt 16.30
Sted Logo (IFI)
Mat Restaurant
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Sopra Steria, tirsdag 28. Februar!

I løpet av presentasjonen vil du få innblikk i hva vi jobber med i Sopra Steria, hverdagen til noen av konsulentene våre, samt hva vil si å være graduate og sommerstudent hos oss. Etter presentasjonen vil vi ta turen videre for å spise + mingle resten av kvelden! Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med dere!

 

Litt om oss 

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Det som kjennetegner arbeidshverdagen hos Sopra Steria er konstant faglig utvikling, raskt tempo, spennende og samfunnsnyttige prosjekter, morsomme sosiale sammenkomster og en unik delingskultur. Vi tilbyr et program for nyutdannede (Accelerate), i tillegg til sommerjobber i Oslo og Trondheim. I Norge har Sopra Steria kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand, Fredrikstad, Tromsø og Hamar. 

SopraSteria logo

SopraSteria

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Ebba Olsson profilbilde

Ansvarlig

Ebba Olsson

ebba.olsson@ifinavet.no
Ebba Olsson profilbilde

Medhjelper

Elisabeth Bårdstu

elisabeth.bardstu@ifinavet.no