Stor bedriftpresentasjon med Politiets IT-enhet

Tidspunkt Torsdag 27.04
kl. 16:30
Sted Escape
Mat Sushi
Åpne plasser 8 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bedriftspresentasjon med Politiets IT-enhet

Hva gjør egentlig politiets kriminalteknikere når de kommer til et åsted i hvite overtrekksdresser? Jo, da skal de blant annet sikre DNA-spor fra åstedet. Men hva skjer videre med et slikt DNA-spor? Og hva ligger egentlig i politiets DNA-register? Her får du høre litt om dette og om hvordan DNA-løsningene hjelper politiet i etterforskning og straffesaksbehandling.

 

DNA-teamet jobber for tiden med videreutvikling av disse løsningene. Vi skal tilrettelegge for at flere DNA-laboratorier skal gjøre analysearbeid for politiet, og du får høre litt kort om hvordan vi jobber med dette i vårt team, og om hvilke teknologier vi bruker for disse løsningene.

Politiets IT-enhet logo

Politiets IT-enhet

Politiets IT-enhet (PIT) er politiets egen IT-organisasjon. Vi over 650 engasjerte nerder som utvikler, designer, drifter og sikrer smarte løsninger for politiet. Vi jobber smidig i tverrfaglige team, og må rett som det er være med politiet ut på oppdrag for å forstå hverdagen og utfordringene de står i. IT er nemlig kritisk i alt politiet gjør. De skal kunne utføre jobben der de er – når det skjer. Vi mener derfor vi er teknologer med ett av samfunnets aller viktigste oppdrag!

Ansvarlig

Amadu Swaray

amadu.swaray@ifinavet.no
Amadu Swaray profilbilde

Medhjelper

Elisabeth Bårdstu

elisabeth.bardstu@ifinavet.no
Amadu Swaray profilbilde

Medhjelper

Endre Valen

endre.valen@ifinavet.no