Stillingsannonse

Associate Consulting

Søknadsfrist 10.08.2024
Stilling Fulltid
Søk her

Stillingene krever en grunnleggende teknisk forståelse av hvordan digital informasjon lagres og overføres, og hvordan informasjonen kan sikres og danne grunnlag for videre undersøkelser. Du bør ha en interesse og forståelse for digital etterforskning, hendelsesrespons, kartlegging og analyse av data.

Som en del av FTS teamet vil du ha ansvar for å tilby ekspertveiledning og konsultasjon til våre kunder i saker der digitale spor lagret på datamaskiner, mobiltelefoner, servere og i skyen spiller en avgjørende rolle. Dine oppgaver vil blant annet være å samle inn digital informasjon og gjennomføre analyser for å kartlegge fakta og hendelsesforløp, og videreformidle dette til oppdragsgiver.

Du vil aktivt bidra til å utvikle våre eDiscovery tjenester, håndtere saker med store informasjonsmengder, og delta i granskinger av blant annet korrupsjon, illojale handlinger, cyberkriminalitet, konkurransesaker og informasjonstyverier.

Du må like å grave deg ned i tekniske detaljer for å finne skjulte digitale spor som kan belyse hva som har skjedd.

Det vil være kontinuerlig arbeid med å effektivisere metodikk, utvikle nye tjenester og øke vår operative evne overfor våre kunder.

 

Hva kan vi tilby deg?

Vi har spurt våre kollegaer om hva som er det beste med å jobbe i BDO:

1) Et skikkelig bra arbeidsmiljø. Du vil bli del av et godt arbeidsmiljø som er preget av samhold, kreativitet og dyktige kolleger. Vi spiller hverandre gode og har det gøy sammen på jobb. Det finnes utallige sosiale arenaer å engasjere seg i, som for eksempel Frisk i BDO som har et bredt tilbud av fysiske aktiviteter og arrangementer, månedlige lønningsaktiviteter og eget nettverk for innovasjon og nytenkning.

2) Hver dag er unik: Hverdagen vil være variert og bestå av teamarbeid og deltagelse i tverrfaglige prosjekter der målsetningen er å løse utfordringer for våre kunder og skape den beste kundeopplevelsen. FTS bistår kunder både nasjonalt og internasjonalt, og vi jobber tett sammen med advokatselskaper, små og store virksomheter for å løse ulike problemer og hendelser. Vi lover deg en variert arbeidshverdag!

3) Utviklingsmulighetene. Vi vil at du skal lykkes og nå dine mål. Derfor har vi fadderordninger, videreutdanningsprogrammer, tett lederoppfølging og en tydelig forfremmelsesprosess

I tillegg tilbyr vi kortere arbeidsdager fra juni til august og gunstige pensjons- og forsikringsordninger. Vi flytter inn i nye flotte lokaler i Bygdø Alle 2, (BDO flytter inn i «Hydro bygget» november 2024)

 

Hvem er du?

Som nyutdannet har du høyere utdanning innen data/informatikk, fortrinnsvis på bachelor- eller masternivå. Kompetanse og lidenskap for faget er det viktigste for oss, og relevant erfaring og interesse kan kompensere for manglende formell utdanning.

Som erfaren søker ser vi etter deg som har erfaring med sikring og analyse av digitale spor, samt en forståelse ulike operativsystemer som Windows, Linux, Android og macOS. Din kunnskap strekker seg også til nettverksinfrastruktur, inkludert skytjenester og teknologier som TCP/IP, VPN og kryptering. Videre har du kanskje erfaring med bruk av forensics-verktøy som FTK, Axiom og Cellebrite, i tillegg til ferdigheter på databaser, dataanalyser og visualisering av både strukturert og ustrukturert informasjon. Sertifiseringer innen Digital forensics eller IT-sikkerhet, som CISSP, CCE, GIAC eller CFCE, anses som en fordel Uavhengig av ditt erfaringsnivå, ser vi etter deg som har sterk interesse for data granskning. Vi jobber mye i team og med kunder, så det er en fordel om du er flink til å kommunisere og samarbeide med andre, både på norsk og engelsk. Vi tror den som vil trives og lykkes i stillingen har høy integritet, godt humør og positive holdninger, og evne til å være strukturert, analytisk å tenke helhetlig. Vi tror også du er kreativ, løsningsorientert og kvalitetsbevisst, lærevillig og nysgjerrig og har god vandel.

Primært ser vi etter ressurser i Stor-Oslo området men det vurderes også ansettelse på øvrige BDO kontorer i Norge.