Stillingsannonse

Internship 2024

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Har du lyst til å jobbe med no-code teknologi i et spennende scale-up miljø?

Vi i Appfarm har hatt stor suksess med å engasjere unge talenter gjennom internships, og ønsker å fortsette med dette! Vi tilbyr Internship både sommer (juni - august) og vinter (januar - februar), og det er muligheter for videre deltidsjobb med fleksible arbeidsvilkår dersom det er ønskelig.

Appfarm utvikler innovative digitale løsninger raskere enn noen andre i bransjen ved hjelp av egen No-Code teknologi (appfarm.io), og jobber daglig med å digitalisere næringslivet i Norge og internasjonalt. Du vil gjennom internshipet få i oppdrag å bygge ny funksjonalitet i noen av våre kundeløsninger, eller bygge noe helt nytt. Du vil jobbe på interne eller eksterne prosjekter, og får en unik mulighet til å skaffe deg relevant arbeidserfaring. I løpet av perioden vil du bli en ekspert i Appfarm sin No-Code teknologi, og du vil kunne bygge hva du vil, når du vil, for hvem du vil. I tillegg lover vi at du kommer til å ha det vanvittig gøy!

Du er en problemløser som elsker å skape innovative, digitale løsninger. Du har ikke nødvendigvis bakgrunn som utvikler, men du er analytisk, logisk og har kjennskap til prinsipper for programmering. Du er en do’er og drives av å skape resultater i teamarbeid.

 

Arbeidsoppgaver:

Deltakelse på et internt eller eksternt prosjekt.
Utvikling av mobil- og/eller desktopapplikasjoner ved bruk av Appfarm Create.

Vi tilbyr:

En smakebit av å jobbe i en tech-scaleup i sterk vekst.
Stor grad av selvstendighet, og gøy på jobb – hver dag – garantert!
Freshe lokaler på Rebel ved St. Olavs plass i Oslo.
Inkludert lunsj i vår fantastiske lunsjrestaurant.
Et arbeidsmiljø med ambisjoner, driv og tempo.

 

Vi gleder oss til å motta din søknad, hvor vi ønsker at du skriver et kort personlig motivasjonsbrev med fokus på hvorfor du ønsker å jobbe hos oss. I tillegg ønsker vi at du legger ved en kort CV med eksempler på tidligere arbeid samt relevante faglige resultater fra studier (bruk PDF-format).

Lurer du på noe? Ta kontakt med Malin (malin@appfarm.io | +47 90 23 14

Stillingsannonser fra Appfarm

Fulltid

Solution Engineer - Entry Level

Do you want to solve real business problems at a game changing pace?

Les mer