Stillingsannonse

Nyutdannede interaksjonsdesignere - Oslo

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Fulltid
Søk her

Vi ser etter deg som fullfører, eller nettopp har fullført, en høyere utdanning innen interaksjonsdesign, produktutvikling eller tilsvarende og som er opptatt av faglig og personlig utvikling, liker å jobbe i team og å dele kunnskap med andre.

Vi ser etter deg som fullfører, eller nettopp har fullført, en høyere utdanning innen interaksjonsdesign, produktutvikling eller tilsvarende. Eller kanskje du har en annen designbakgrunn, men har et ønske om å jobbe som interaksjonsdesigner. Viktigst av alt – du ønsker å skape gode, fine og brukervennlige digitale løsninger som utgjør en forskjell i hverdagen. Kanskje jobber du med noen spennende prosjekter på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden og i en portfolio. Portfolien trenger ikke inneholde superfine visualiseringer av løsningene. Vi ønsker først og fremst å forstå hva du har tenkt. Et utdrag av prosjektene du har jobbet med som forklarer situasjonen, prosesser og metoder brukt for å løse problemet, det vil vi gjerne se.

Om du er en UX-designer, konseptutvikler, produktutvikler eller funksjonell rådgiver har ikke så mye å si, så lenge du er en av de som brenner for faget ditt. Du bør altså ha en sterk interesse for digitale tjenester og interaksjonsdesign for skjerm. I tillegg har du en evne til å gjennomføre prosjekter med brukersentrert metode og prosess, har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og en god forståelse for webteknologi.


Vi jobber for en rekke spennende kunder i privat og offentlig sektor som vi hjelper med små og store prosjekter. Vi dykker ned i våre kunders problemstillinger og fokuserer på å skape best mulige løsninger slik at våre kunder kan være best på sine kunder.

Dag én: Hva skjer?
Som nyansatt i Bekk blir du godt ivaretatt. Det første året har vi et omfattende oppstartsprogram for alle nyansatte, ledet av mer erfarne Bekk-konsulenter. Gjennom workshoper, casearbeid og teambuilding blir du bedre kjent med hvordan vi jobber, og hvordan vi gjør hverandre bedre. Programmet kickstartes med et 2 ukers intensivt faglig og sosialt opplegg i august, hvor vi reiser bort sammen til en idyllisk lokasjon i Norge.

Kreativ frihet
Tillit er svært viktig for oss. Derfor er det også det aller første vi gir deg. For det er din innsikt, dine evner og din vurdering som skaper resultater. Vi har ingen tro på strømlinjeformede arbeidsplasser. Alle som jobber her får kreativ frihet og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag. Alt vi leverer er skreddersydd for våre kunder og dine faglige vurderinger er av stor verdi.

Siden faglig utvikling er så viktig for oss, bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Blant faggruppene vi har i år finner du for eksempel Designsystem, Design+Teknologi, og Psykologi og adferd. Kort fortalt betyr det tid til å jobbe med egne eller felles prosjekter, i arbeidstiden: https://www.bekk.no/hva-vi-gjor/ 

Sosialt miljø
I Bekk er vi over 500 utviklere, designere, forretningsrådgivere og prosjektledere. En fin miks av erfarne ringrever og duggfriske talenter. De aller fleste har et eller to skjulte talenter de liker å bedrive utenom arbeidstid, så det er med andre ord ikke mangel på sosiale aktiviteter, skulle du være interessert. I Bekk får du mange muligheter til å bli bedre kjent med bra folk, og til å starte nye aktiviteter og tradisjoner.

Søknadsfristen er 1. oktober for fastjobb i 2024. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å behandle alle søknadene samlet etter søknadsfristen, men har samtidig stor forståelse for at enkelte trenger tidligere avklaring. Send oss en mail og forklar situasjonen, så finner vi alltids en løsning.

Søk i Oslo her

 

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk?


Ola Claussen
Rekrutteringsansvarlig for design og produktutvikling, Oslo
Tlf: 970 66 757
Epost: ola.claussen@bekk.no

 

Bli bedre kjent med oss
Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no 
Drypp-podcast: https://open.spotify.com/show/6SVNY97zuPWcVdvE2FSNRL 
Instagram: @livetibekk

Stillingsannonser fra BEKK

Fulltid

Nyutdannede teknologer, flere stillinger - Oslo

Vi søker nyutdannede teknologer med oppstart i 2024!

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb for teknologer, flere stillinger - Oslo/Trondheim/Drammen

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som teknolog i Bekk?

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb for interaksjonsdesignere - Oslo/Trondheim

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som interaksjonsdesigner?

Les mer