Stillingsannonse

Ønsker du å jobbe med teknologi i KPMG?

Søknadsfrist 11.08.2024
Stilling Fulltid
Søk her

Bli med å løse fremtidens utfordringer med KPMG!

I teknologirådgivning i KPMG finner du personer fra alle bakgrunner, men felles for alle er at vi brenner for teknologi. Vi jobber både med rådgivning og implementering av ulike løsninger på tvers av teknologier og problemstillinger. Vi bistår i alle faser av den digitale reisen, fra strategi- og konseptarbeid, løsningsdesign og implementering, til prosesstransformasjon og helhetlig virksomhetsstyring. Er du glad i problemløsning og trives aller best når du får lov til å bruke ny kunnskap til å løse tradisjonelle utfordringer?

Da er KPMG Technology Consulting stedet for deg!

 

Sånn er det å jobbe med teknologirådgivning i KPMG:

Vi lover deg en meningsfull arbeidshverdag hvor du kan jobbe med alt fra å utvikle digitale løsninger for planlegging av operasjoner og forbedring av pasientsikkerhet på norske sykehus, til å implementere AI og ny teknologi på en trygg og strategisk måte med aktører innen finans og varehandel. Prosjektene spenner bredt, og vi jobber med noen av de største og viktigste aktørene i norsk næringsliv. For å finne beste løsning setter vi sammen team med tverrfaglig kompetanse fra hele KPMG. Så i tillegg til varierte oppgaver, får du muligheten til å jobbe sammen med noen av landets fremste fagfolk innen alt fra cyber, antihvitvasking og teknologi, til retail, organisasjonsutvikling og strategi.

 

For oss er det viktig at overgangen fra studentliv til arbeidsliv er god. Derfor blir alle våre nyutdannede kolleger del av eget utviklingsløp hvor du får faglig påfyll, lærer nye og smarte måter å jobbe på og blir kjent med spennende mennesker. Vi tror på at tverrfaglige løsninger må til for å møte dagens og fremtidens utfordringer, og derfor vil du samarbeide tett med kolleger fra ulike fagområder. Vi er opptatt av at du får utviklingen du ønsker, og i tillegg til strukturerte program og utvikling i prosjekt, får du tett oppfølging av din nærmeste leder som vil hjelpe deg å sette karrieremål og veilede deg i hverdagen.

 

I KPMG tror vi du har det aller best på jobb når du får jobbe med oppgaver du mestrer og fagområder du liker. Vi vet også at vi er best når vi samler ulike mennesker med ulik kompetanse i våre team, og når du får utvikle deg i spennende prosjekter og prøve nye ting.

 

Her kan du jobbe

-CIO Advisory: Vi hjelper våre kunder med å oppnå sine forretningsmål gjennom riktig bruk av teknologi. Dette gjør våre rådgivere ved å levere god prosjektledelse, solid arkitektur, helhetlig porteføljestyring og moderne teknologistrategi.

-Cyber & Security: Vi leverer alt fra strategisk rådgivning til operative sikkerhetstjenester der teknologisk spisskompetanse er en forutsetning. Vi bidrar også til at sikkerheten ivaretas når nye løsninger implementeres hos våre kunder.

-Digital Lighthouse: Vi spesialiserer oss innen ny teknologi (emerging technology), AI, automasjon, dataanalyse, digital virksomhetsstyring og data-drevet strategi. Vi bidrar til å gjøre kundene våre forberedt på fremtiden, enten ved å direkte ta i bruk ny teknologi, eller med å bli modne nok til å ta det neste teknologiske steget.

-Digital Workflow: Vi hjelper våre kunder med digitalisering på tvers av fagområder. Våre teknologer jobber sammen med fageksperter for å utvikle innovative og brukervennlige løsninger. Gjennom den ledende teknologiplattformen ServiceNow, leverer vi løsninger som digitaliserer Norges største private og samfunnskritiske virksomheter.

-Microsoft Business Solutions: Vi jobber med skybaserte forretningsløsninger og hjelper bedrifter med å digitalisere og effektivisere virksomheten sin. Ved å kombinere den nyeste Microsoft teknologien og AI med dyp prosess -og industrikunnskap innenfor virksomhetsstyring, økonomi og supply chain hjelper vi noen av Norges største virksomheter med digital transformasjon.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har motivasjon for å lære nye ting, engasjement, interesse for fagfelt og trives med teamarbeid.

-Du tar mastergrad innen teknologi, IT, data, industriell økonomi, business analytics, cybersikkerhet, samfunnsikkerhet eller andre relevante fagområder. Er du ferdig med bachelorgraden i 2024 er det også mulig å søke.

-Du evner å se løsninger, bidrar gjerne med egne ideer og kan arbeide strukturert.

-Du skriver og snakker godt, både på norsk og engelsk.

I KPMG setter vi pris på ulik erfaring og nye perspektiver, og vi er overbevist om at dette gir bedre løsninger for oss og kundene våre. Hos oss vil du møte forskjellige mennesker med ulike behov. Felles for alle er at vi liker å jobbe og skape verdi. Vi vil ta deg godt imot, uansett hvem du er.

 

Praktisk info

-Oppstart er i august 2025.

-Om du avslutter studiene dine vinteren 2025, kan du også sende søknaden din nå.

-I søknadsprosessen blir du bedt om å laste opp CV, vitnemål og karakterutskrifter, både fra videregående og høyskole/universitet. Dersom du ikke har en karakterutskrift med de nyeste karakterene dine klar til søknadstidspunktet, legger du ved en skjermdump av karakterene.

-Videre i søknadsskjemaet blir du bedt om å spesifisere hvilken avdeling du søker deg til.

-Vi ønsker at du svarer utfyllende på våre søknadsspørsmål. Det er ikke nødvendig å laste opp attester eller motivasjonsbrev.

-Når vi har mottatt søknaden din, sender vi deg en bekreftelse på epost.

-Etter du har sendt inn din søknad, vil du få en forespørsel fra vårt rekrutteringssystem om å verifisere din utdannelse gjennom vitnemålsportalen.