Stillingsannonse

Sommerjobb 2024: Teknisk teamleder

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Jobb som utvikler med teamlederansvar neste sommer!

Er du en målbevisst og dedikert student som liker å jobbe med både systemutvikling og teamledelse i IKT-prosjekter? Les videre!

Om rollen

I løpet av sommeren vil du både ha teamlederansvar for et utviklerteam (5-6 utviklere inkl. deg) og være hands-on utvikler selv. Det overordnede ansvaret for kundeforhold og prosjektstyring vil ligge hos deg og du vil sammen med teamet og kunde skreddersy utviklingsmetodikken etter behov. Detaljene i denne rollen avhenger av din lederstil og teamets behov.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er interessert i en hverdag hvor du kombinerer utvikling med prosjektstyring. Du har erfaring fra team hvor du har hatt en rolle både som utvikler og med mer ledelsesansvar.

Vi har også noen krav som vi mener er viktige for å lykkes i en sommerjobb hos oss. Vi tror du har en studiebakgrunn innen teknologi med programmering. Det er en fordel om du har erfaring fra tidligere sommerjobb, deltidsjobb, har verv (gjerne lederverv) i studentorganisasjoner, eller start-up miljøer. Med andre ord, vi ser etter deg som gjør noe ekstra ved siden av skolen og kan med dette vise til eksempler på at du er nysgjerrig på teknologi og godt teamarbeid.

Selv om Capras største satsningsområder er utvikling med Kotlin/Java, React med TypeScript og AWS, er det ikke et krav har du har jobbet mest med disse.

Hos oss får du

Du blir en del av Capra fra dagen du signerer, som betyr at vi gir deg tilgang til Slack, fagmiljøene og alle faglige og sosiale arrangementer. For oss er det åpenbart at du skal få være med å påvirke din fremtidige arbeidsplass fra dag 1.

Capraskolen
Vi sørger også for at du får forutsetningene du trenger for å briljere i sommerjobben. Fra høsten 2023 og frem mot sommeren samles alle sommerstudentene tre ganger i forbindelse med Capraskolen. Målet er å forberede deg og teamet ditt både faglig og sosialt til å kunne gjøre en god jobb fra første dag. Du kan se frem mot kurs, hyttetur med workshops på fjellet og deltakelse på internkonferansen vår, CapraCon.

Tidligere sommerprosjekter

Vi prioriterer høyt at du får jobbe med reelle kundecaser, samt relevante teknologier, metoder og verktøy.

Eksempler på tidligere sommerprosjekter er:

  • Dr. Dropin: Digital veileder for at pasienter skal få riktig fysikalsk behandling hos Dr Dropin (GCP, Node og React med TypeScript)
  • Maritim Utdanning: Løsning for å trygt kunne gjennomføre utdanningsløp for kadetter (AWS med CDK, Kotlin, React med TypeScript)
  • Pinsj: En grønn markedsplass for kjøp og leie av brukt turutstyr (AWS med CDK, Kotlin, React med TypeScript)
  • Vy: Aggregering og behandling av av sensordata (millioner per dag) fra Vys tog for å effektivisere vedlikehold på kjørende tog (AWS medTerraform, Kotlin, React med TypeScript).
  • CardioLearn: Komplett e-læringsplattform for professorer og medisinstudenter ved UiO (AWS med CDK, Kotlin, React med TypeScript).

Praktisk informasjon om søknadsprosessen og veien frem til sommerjobb

Etter at du har søkt på sommerjobben, gjør vi en vurdering av din CV og søknad. Vi kaller aktuelle kandidater inn på intervju fortløpende etter sommeren.

Vi vurderer søknader fortløpende så ikke vent med å søke! :)
Søknadsfrist: Søndag 1. oktober 23:59

Sommerjobben består av 7 ukers arbeid fra 10. juni - 9. august med to ukers ferie i uke 28 og 29.

Stillingsannonser fra Capra

Sommerjobb

Sommerjobb 2024: Utvikler

Er du en kickass utvikler på utkikk etter sommerjobb 2024?

Les mer