Stillingsannonse

Sommerjobb 2024: Utvikler

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Utvikler og lyst på sommerjobb?

Møt utfordringer og bratte læringskurver i et utviklerteam bestående av 4-6 utviklere som sammen jobber smidig om å løse et reelt kundeproblem.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som synes det er gøy å programmere, interesserer deg for å jobbe i team og er opptatt av å levere gode løsninger.

Vi har også noen krav som vi mener er viktige for å lykkes i en sommerjobb hos oss. Vi tror du har en studiebakgrunn innen teknologi med programmering. Det er en fordel om du har erfaring fra tidligere sommerjobb, deltidsjobb, har verv i studentorganisasjoner, har personlige prosjekter eller erfaring fra start-up miljøer. Med andre ord, vi ser etter deg som gjør noe ekstra ved siden av skolen og kan med dette vise til eksempler på at du er nysgjerrig på teknologi og godt teamarbeid.

Selv om Capras største satsningsområder er utvikling med Kotlin/Java, React med TypeScript og AWS, er det ikke et krav har du har jobbet mest med disse.

Hos oss får du

Du blir en del av Capra fra dagen du signerer, som betyr at vi gir deg tilgang til Slack, fagmiljøene og alle faglige og sosiale arrangementer. For oss er det åpenbart at du skal få være med å påvirke din fremtidige arbeidsplass fra dag 1.

Capraskolen
Vi sørger også for at du får forutsetningene du trenger for å briljere i sommerjobben. Fra høsten 2023 og frem mot sommeren samles alle sommerstudentene tre ganger i forbindelse med Capraskolen. Målet er å forberede deg og teamet ditt både faglig og sosialt til å kunne gjøre en god jobb fra første dag. Du kan se frem mot kurs, hyttetur med workshops på fjellet og deltakelse på internkonferansen vår, CapraCon.

Tidligere sommerprosjekter

Vi prioriterer høyt at du får jobbe med reelle kundecaser, samt relevante teknologier, metoder og verktøy.

Eksempler på tidligere sommerprosjekter er:

  • Dr. Dropin: Digital veileder for at pasienter skal få riktig fysikalsk behandling hos Dr Dropin (GCP, Node og React med TypeScript)
  • Maritim Utdanning: Løsning for å trygt kunne gjennomføre utdanningsløp for kadetter (AWS med CDK, Kotlin, React med TypeScript)
  • Pinsj: En grønn markedsplass for kjøp og leie av brukt turutstyr (AWS med CDK, Kotlin, React med TypeScript)
  • Vy: Aggregering og behandling av av sensordata (millioner per dag) fra Vys tog for å effektivisere vedlikehold på kjørende tog (AWS medTerraform, Kotlin, React med TypeScript).
  • CardioLearn: Komplett e-læringsplattform for professorer og medisinstudenter ved UiO (AWS med CDK, Kotlin, React med TypeScript).

Praktisk informasjon om søknadsprosessen og veien frem til sommerjobb

Etter at du har søkt på sommerjobben, gjør vi en vurdering av din CV og søknad. Vi kaller aktuelle kandidater inn på intervju fortløpende etter sommeren.

Vi vurderer søknader fortløpende så ikke vent med å søke! :)
Søknadsfrist: Søndag 1. oktober 23:59

Sommerjobben består av 7 ukers arbeid fra 10. juni - 9. august med to ukers ferie i uke 28 og 29.

Om Capra

I Capra jobber vi like fullt med hjertet som med hjernen. Vi er 100 teknologer som er over gjennomsnittet glad i ny tech og vi lager de mest robuste og moderne IT-løsningene du finner!

Vi har to måter å jobbe på; inhouse produktteam eller ute hos kunde som konsulenter. Sammen bygger vi en kultur hvor vi feirer åpenhet, prøving, feiling og læring.
Vi bruker mye tid, ressurser og krefter på å ta vare på folka våre. Vi ble jo startet for å lage en arbeidsplass for flinke folk som liker å løse komplekse problemer, samtidig som man har det gøy og gleder seg til jobb. Det står vi ved den dag i dag!

Stillingsannonser fra Capra

Sommerjobb

Sommerjobb 2024: Teknisk teamleder

Er du en engasjert utvikler med interesse for teamledelse?

Les mer