Stillingsannonse

Sommerjobb i Itera

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Hos oss blir du en del av et solid fagmiljø bestående av 300 dyktige og engasjerte konsulenter på tvers av fagområder i Norge som alle jobber for å skape de beste kundeopplevelsene og utgjøre en positiv forskjell!

I Itera vil du jobbe med meningsfulle, utfordrende og varierte prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi. Vi gjennomfører oppdrag innen digitalisering for norske, nordiske og internasjonale virksomheter. Du vil jobbe kreativt i tverrfaglige team og utvikle løsninger som bidrar til bærekraft innen sektorer som energi, industri, bank, forsikring, helse og offentlig sektor.

Sommerjobb i Itera

Vi inviterer dyktige og engasjerte studenter til å jobbe hos oss sommeren 2024.
Som sommerstudent i Itera er man med på et helt reelt prosjekt ute hos en av Iteras kunder, med god oppfølgning fra mentorer, prosjektleder og andre erfarne Itera-konsulenter. På kundeprosjektet får man jobbe sammen med andre flinke studenter fra andre fagdisipliner. Hvordan sluttproduktet utformes er i stor grad opp til dere i teamet, som sammen med kunden vil stake ut retningen for prosjektet. I Itera verdsetter vi tverrfaglighet og her får dere samarbeide på tvers av disipliner: utviklere, designere og testere.

Både før og under sommeren vil Itera by på faglig påfyll og sosiale sammenkomster. Dette gir deg en god smakebit på hvordan det er å jobbe hos oss!
Hvem ser vi etter?

  • Utviklere
  • Designere
  • Testere

Annonse for hver rolle til sommerjobb kan du se her: https://bit.ly/Itera2024 

Hvem er vi?

Itera er et norsk konsulentselskap. Vi ble startet allerede på 90-tallet, og har derfor med oss modenhet, struktur og masse erfaring. Samtidig er kulturen preget av entreprenørskap, kreativitet, innovasjon og store ambisjoner for fremtiden. Vi er om lag 700 teknologer, designere og forretningsrådgivere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell, hvorav 300 av oss er i Norge. De siste fem årene er vi kåret til ett av Norges mest innovative selskaper, uansett bransje.

  • Vi er store nok til å være solide, men ikke så store at du blir en i mengden
  • Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss vil du få kollegaer med høy kompetanse og sterk integritet som hele tiden ønsker å lære mer
  • Vi investerer i din videre faglige utvikling og vekst
  • Vi jobber aktivt med mangfold og inkludering og videreutvikler oss sammen med våre engasjerte ansatte
  • Vi har flotte kontorlokaler i Oslo

Høres dette spennende ut?
Send oss en søknad, da vel! Vi behandler søknader fra 7. august. Husk å laste opp CV og karakterutskrifter.

Har du noen prosjekter på Github eller en portefolio som viser til arbeider du har gjort? Send oss gjerne en link med søknadsteksten!
 
 
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Spørsmål om roller eller rekrutteringsprosessen kan stilles til Anna Kirkebøen (rekrutteringsrådgiver) på 90237486 / anna.kirkeboen@itera.com 

Stillingsannonser fra Itera Norge AS

Fulltid

Graduate Itera 2024

Nyutdannet i '24? Kickstart karrieren din i ett av Norges mest innovative selskaper!

Les mer