Stillingsannonse

Sommerjobb - utvikler i tverrfaglig team

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Kantega er et hjem for utviklere og designere, teknologer og problemløsere. Vi bruker teknologi til å forbedre hverdagen til folk.
Og det gjør sommerstudentene også. Ordentlige prosjekter, for ordentlige kunder, med ordentlige ønsker og behov. I Oslo, Trondheim og Bergen.

Om jobben:
Du jobber i et team med fem til seks utviklere og UX-designere. I løpet av seks uker får dere prøvd dere i konsulenthverdagen. Teamet får tett oppfølging fra erfarne konsulenter i Kantega og mulighet til å lære hvordan vi jobber. Det skal være gøy og sosialt å ha sommerjobb i Kantega. Hver uke finner vi på noe sammen, det kan være en tur til en klatrepark, et escaperoom, eller at vi går ut og spiser.

Dere velger kunde og oppdrag
I Kantega velger studentene som har sommerjobb selv oppdraget de skal jobbe med. Vi henter forslag til oppdrag fra kundene våre og presenterer dem for dere. Dere velger hvilken kunde og hvilket oppdrag dere har mest lyst til å jobbe med. Felles for alle oppdragene er at dere jobber med en løsning som skal brukes av folk. For å vite at vi løser de riktige problemene for kundene starter vi sommerprosjektet med en google design sprint. Sprinten blir fasilitert av en av våre konsulenter.

Vi søker deg som har lyst på spennende arbeidsoppgaver og gode jobbmuligheter etterpå Du studerer teknologi / data og går i 2., 3. eller 4. trinn. Du er nysgjerrig og liker å prøve nye ting, sånn som oss. Du har lyst til å jobbe sammen med andre utviklere og designere for å utvikle en løsning og få relevant jobberfaring. I tillegg får du en forsmak på hvordan det er å jobbe i Kantega.

Når og hvor jobber dere?

Oppstart for sommerprosjektet er medio juni, og dere jobber sammen i 6 uker. I tillegg vil vi møtes til våren for å bli bedre kjent og å velge kunde og oppdrag. Teamet får arbeidsplass i våre lokaler på Solsiden (Trondheim), i Kirkegata (Oslo), eller i Kanalveien (Bergen). Det blir selvsagt gratis lunsj hver dag.

Hva får du ut av det?

  • læring og erfaring
  • nye venner
  • konkurransedyktig lønn
  • mulighet for deltidsstilling / fast ansettelse

Søknaden

Skriv litt om hva du kan tilføre teamet, og hvorfor du har lyst til å blir bedre kjent med oss. Legg ved CV og karakterutskrift, og en lenke til dine prosjekter på GitHub hvis du har.