Stillingsannonse

Sommerstudent 2024 – Er du en av få?

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Vil du ha tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring enn mange andre sommerstudenter? Dette er tre fordeler med å være sommerstudent hos oss i Holte Consulting. Hos oss er du en av få, ikke en av mange.

Utover det er mye likt. Du vil nemlig finne interessante prosjekter å bryne deg på, flinke fagfolk å lære av og hyggelige mennesker du vil trives med hos de fleste virksomhetene du vurderer, oss inkludert.

Ok, men hva er nedsiden, tenker du kanskje? Vel, med kun fem sommerstudenter er det neppe ideelt om du liker å gjemme deg bak andre, såpass ærlige skal vi være. Her er det en overveiende sannsynlighet for at du får oppgaver selv om du ikke rekker opp hånden.

Vi søker fem sommerstudenter for sommeren 2024. Det er et ideelt antall å håndtere for snaue 80 faste ansatte. Vi er ikke flere, da det tross alt er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet, eller hva?

Det du vil få være med på

Som konsulent i Holte Consulting jobber du med prosjekt-, team- og produktledelse innen enten IT-, energi-, anlegg- eller byggeprosjekter. Vi kombinerer vår teknologiske bakgrunn med ledelse og har kunder i både privat og offentlig sektor. I tillegg til å lede og gjennomføre prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom rådgivning før prosjektene implementeres. Vi kvalitetssikrer blant annet store offentlige prosjekter som må godkjennes av Stortinget. Vi utarbeider tiltak for å heve kvaliteten, redusere risiko og øke sjansen for et vellykket prosjekt.

En sommerjobb hos oss er variert og den skal være lærerik, innholdsrik og skape gode minner. Du vil blant annet jobbe med et spennende sommerprosjekt som dere skal løse sammen. Vi kan ikke røpe hva det er, men vi kan garantere at det er en reell problemstilling for en av våre kunder og at det vil være både utfordrende og givende. En sommerjobb skal også være gøy, og du vil selvsagt delta på alle våre interne arrangement, både faglige og sosiale, mens du er sommerstudent hos oss.

Ønsker du å vite mer om hva årets sommerstudenter gjorde hos oss? Les artikkelen de har skrevet her: Smart lagerstyring for Skedsmo Røde Kors - Sommerprosjektet 2023 - Holte Consulting

Hvem er så du?

Den ideelle kandidaten til sommerjobb hos oss er en fjerdeklassing som:

 • ønsker å utforske sine muligheter innen ledelse og management consulting uten å miste kontakt med teknologien
 • er under teknologiutdanning mot masternivå ønsker relevant og variert erfaring
 • er engasjert, har stor arbeidsglede og liker å jobbe i team
 • er nysgjerrig, selvdreven og løsningsorientert
 • har gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig på norsk

Hva kan du forvente som sommerstudent hos oss?

 • Innblikk i hvordan livet er som konsulent hos oss
 • Lære deg hvordan det er å jobbe i prosjektform i årets sommerprosjekt
 • Å hospitere hos våre kunder sammen med en dyktig kollega
 • Kurs og ny kunnskap om relevante tema som prosjektledelse, teamarbeid etc.
 • Innsikt i spennende og utfordrende prosjekter med stor betydning for samfunnet
 • Ta del i et miljø som er både ungt og erfarent, som er åpent, sosialt og inkluderende
 • Mulighet for fast ansettelse etter endt studie