Workshop med Visma Consulting

Tidspunkt 16.15
Sted Escape
Mat Pizza og sushi
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til pizza, sushi og lavterskel CTF-konkurranse med Visma Consulting!

CTF, eller Capture The Flag er et konkurranseformat som er godt kjent innen IT-sikkerhet- og hacke-miljøer. Konkurransen går ut på å få flest mulig poeng ved å løse flest mulige oppgaver. Oppgavene går vanligvis ut på å bruke kjente sikkerhetshull til å finne et "flagg" (en kode/tekst) som er gjemt inni ett eller annet IT-system.
Dørstokkmilen for å bli med på CTF-konkurranser kan noen ganger være veldig høy, med vanskelige oppgaver som krever mye forkunnskaper. På IFI finnes det erfarne og uerfarne studenter, og et hackemiljø med folk som har vært på utallige CTFer fra før. Vi har laget en CTF som alle kan ha glede av :partying_face:. Om du tar IN1000 eller fullfører din master i sikkerhet har vi noe for deg!

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Du kjenner kanskje til Visma som et ledende tech-konsern, men hvis du spør oss, ville vi heller beskrevet oss selv som en av Europas største startups. Visma-konsernet består av mer enn 200 selskaper i 24 ulike land, som drives selvstendig. Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler Visma Consulting løsninger som er kritiske for sammfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv.

Ser du etter en inspirerende arbeidsplass hvor dine tanker og ideer blir verdsatt? Lær grunnlegende hacke- og sikkerhetsprinsipper på en gøy måte og bli med på CTF-kveld med Visma! Vi stiller med mat, drikke og hyggelige utviklere fra ulike deler av Visma på Escape torsdag 13. oktober.

Visma Consulting logo

Visma Consulting

Visma is a leading international software company with more than 12 000 employees collaborating across nearly 20 European countries, with headquarters in Oslo, Norway. Through indispensable software, we fuel the private and public sector, simplifying peoples everyday lives in the process. Our vision is to shape the future of society through technology. Join us!

Ansvarlig

Diana Berg

dianaber@uio.no
Diana Berg profilbilde

Medhjelper

Trym Bø

trym.boe@ifinavet.no
Diana Berg profilbilde

Medhjelper

Amadu Swaray

amadu.swaray@ifinavet.no