For studenter

Hei IFI-student!👋

Her har vi forsøkt å samle de mest vanlige spørsmålene om Navet. Hvis du har et spørsmål du ikke finner svar på her, kontakt oss gjerne på våre SoMe-kanaler eller send en mail til koordinator@ifinavet.no!

Ønsker du å bli intern i Navet?

 

Vi tar opp nye interne ved semesterstart🤩!

 

Ofte stilte spørsmål

Hva er Navet?

Navet er bedriftskontakten ved Institutt for informatikk, og formålet vårt er å knytte deg som IFI-student opp mot arbeidsmarkedet. Dette gjør vi ved å arrangere bedriftsarrangementer (nesten) hver tirsdag og torsdag gjennom hele skoleåret. I tillegg publiserer vi stillingsannonser for både deltid-, fulltid- og sommerjobber her på nettsiden.

 

Hva er en "bedpres"?

Bedpres er en forkortelse av ordet bedriftspresentasjon, som er arrangementene vi holder i samarbeid med bedrifter. På bedpres får man typisk mulighet til å bli bedre kjent med en bedrift, enten gjennom en presentasjon, et kurs, en konkurranse eller lignende. Det er heller ikke uvanlig at man blir påspandert middag og noe godt å drikke!

 

Hvordan melder jeg meg på bedpresser?

For å melde deg på må du opprette en bruker her på nettsiden. Når du er logget inn kan du melde deg på arrangementer som har åpnet påmeldingen og fortsatt har ledige plasser.

 

Hvordan kan jeg bli intern i Navet?

Vi er alltid på utkikk etter nye studenter som vil bidra til å gjøre Navet enda bedre! Hovedsakelig rekrutterer vi i starten av hvert semester (august og januar), men du kan alltids kontakte oss når som helst for å fortelle litt om deg selv og hva du ønsker å bidra med!

 

Jeg har opplevd noe ugreit i Navet, hva gjør jeg?

Om du har opplevd noe ugreit i et av Navets arrangement håper vi du vil fortelle oss om dette. Vi vil gjerne vite om det enten det er en bedrift, student eller et styremedlem som har vært ugrei. Ved ønske vil dine opplysninger behandles anonymt. Du kan når som helst kontakte nestleder, koordinator eller et annet styremedlem ved behov.