Bedriftspresentasjon med Deloitte

Tidspunkt Tirsdag 11.04
kl. 16:30
Sted Dronning Eufemias gate 14
Mat Ja
Åpne plasser 9 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Deloitte inviterer til egne kontorer og lasertag!

Deloitte ønsker IFIs studenter velkomne til deres kontor i Bjørvika hvor det vil bli presentasjoner, mat, drikke og mingling.

NB: Programmet begynner 17:00, men det er fint om man møter i god tid før.

Presentasjonene vil ha fokus på mulighetene til å jobbe innenfor ulike avdelinger og prosjekter hvor vi tenkte at dere kan få prøve litt selv på noen av problemstillingene.

Avdelingen Systems Engineering I Deloitte vil fortelle dere om hva en digital tvilling er, hvordan vi har jobbet med digitale tvillinger i prosjekt og eksempler på hvordan kompetanse innen informatikk kan bli brukt inn i et prosjekt.

Forretningsområdet Risk Advisory stiller med konsulenter fra 3 forskjellige avdelinger som vil fortelle om hvordan de jobber med IT og teknologi i sine prosjekter.

Etter presentasjoner og annet gøy, drar vi samlet til laser-tag i Oslo sentrum!Deloitte logo

Deloitte

Deloitte er et markedsledende selskap med over 1600 ansatte i Norge og kompetanse innen fem virksomhetsområder: Audit & Assurance, Financial Advisory, Consulting, Risk Advisory og Deloitte Advokatfirma. Vi trenger stadig flere dyktige tech-hoder, og hos oss får du jobbe med spennende prosjekter, utvikle deg i et fagmiljø med mange av de fremste på sitt felt og være en del av en inkluderende og sosial kultur.

Endre Valen profilbilde

Ansvarlig

Endre Valen

endre.valen@ifinavet.no
Endre Valen profilbilde

Medhjelper

Synne Rudolfsen

synne.rudolfsen@ifinavet.no
Endre Valen profilbilde

Medhjelper

Andria Maria Siljuberg

maria.siljuberg@ifinavet.no