Bedriftspresentasjon med Fremtind Forsikring

Tidspunkt Tirsdag 24.01
kl. 16:45
Sted Fremtinds kontorer: Hammersborggata 2, 01081
Mat Pizza og drikke
Åpne plasser 1 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på årets første bedriftspresentasjon med Fremtind Forsikring!

Velkommen til bedriftspresentasjon hos oss i Fremtind forsikring!

Best på teknologi og bærekraft. Ja, vi har store mål for fremtiden, men vi har kraften til å få det til. Sammen med SpareBank 1 og DNB når vi ut til over tre millioner nordmenn med fremtidens løsninger.

 

Jobben vi gjør er et resultat av hvem vi er. Fremtind er en dynamisk blanding av ulike fagpersoner og nytenkere som ønsker å utvikle hverandre, markedet og samfunnet vi bor i. Fremtind har et stort tech-miljø på ca. 250 ansatte. I vårt tech-miljø utfordrer vi etablerte sannheter og får frem nye perspektiver. Vi bruker deep-data, AI og annen avansert teknologi for å lage nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv.

 

Ønsker du å få et bedre innblikk i hvordan våre fagmiljøer innenfor tech jobber? Meld deg på da vel!

Fremtind logo

Fremtind

SpareBank 1 og DNB har gått sammen om å bygge et forsikringsselskap som skal kjennetegnes av digital innovasjon og fornyelse. Fremtind er allerede landets tredje største forsikringsselskap, og landets største med distribusjon gjennom bank.

Vi er i overkant av 1000 medarbeidere som hver dag jobber med å lage produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Sammen med bankene, kundene og partnerne tar vi nå nye steg og forbereder oss på en ny og spennende hverdag.

Trym Bø profilbilde

Ansvarlig

Trym Bø

trym.boe@ifinavet.no
Trym Bø profilbilde

Medhjelper

Diana Berg

dianaber@uio.no
Trym Bø profilbilde

Medhjelper

Evan Jåsund Kassab

evan.kassab@ifinavet.no