Bekk - Labyrinten

Tidspunkt 16.30
Sted Skur 39 Vippetangen
Mat Ja

Du må være logget inn for å melde deg på

Bekk inviterer til en tverrfaglig reise gjennom vårt nyoppdagede univers: Labyrinten.

P.s. Dette arrangementet har ekstern påmelding, link ligger nederst.

Her skal lag på 3-4 studenter konkurrere i et vidt spekter av oppgaver, og vinnerne stikker av med billetter til en finalehelg i Oslo! Er dere det kreative laget som vinner på samarbeidet? Eller digger dere kanskje hjernetrim? I Labyrinten finnes oppgaver for et hvert lag, skreddersydd for å passe alle årstrinn!

 

Den observante student legger kanskje merke til at dette ligner vårt tidligere konsept, Kodekampen. Det er helt riktig! Vi har hatt et pauseår, og gleder oss nå til å presentere et helt nytt opplegg for dere.

 

Vi stiller med mat og drikke, og håper at dere vil bli med oss videre utover kvelden.

 

Påmelding

Få tak i 2-3 venner og meld dere på. Du kan melde på et helt lag, et halvt lag eller stille alene. Hvis du melder deg på alene eller med én annen, vil vi spleise dere slik at lagene fylles opp til å være 3-4 deltakere. Vi oppfordrer alle til å sette sammen et lag med studenter på tvers av klassetrinn. Gode, sammensatte team med egenskaper som utfyller og utfordrer hverandre, de kan flytte fjell.

Link til påmelding HER

 

BEKK logo

BEKK

Bekk er et norsk selskap med 500 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder

Maja Testad profilbilde

Ansvarlig

Maja Testad

maja.testad@ifinavet.no
Maja Testad profilbilde

Medhjelper

Amadu Swaray

amadu.swaray@ifinavet.no