Faglig arrangement med Itera, Design

Tidspunkt Tirsdag 16.05
kl. 16:30
Sted Nydalsveien 28, 0484 Oslo
Mat Pizza og Sushi
Åpne plasser 7 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Hvordan vil AI påvirke design i fremtiden?

Hvordan vil AI påvirke design i fremtiden? La oss undersøke dette sammen på våre lokaler!

Designer + kunstig intelligens = ?
Hjernen vår er smartere enn hvilken som helst maskin. Det er kanskje derfor vi prøver å etterligne den med hjelp av kunstig intelligens (AI). Og det får vi jo til, også. Men hva betyr det egentlig for oss designere? Hvordan skal vi samhandle med teknologien? Gjør den oss smartere eller latere? Og hvilken rolle skal vi la AI spille i designprosessen?
Som designere i Itera har vi stilt oss flere av disse spørsmålene. Det har kanskje du og? Vi har med oss vår egen AI & Analytics-ekspert, og sammen med dere skal vi i løpet av kvelden bli litt bedre kjent med kunstig intelligens og se på mulighetene, og utfordringene, den introduserer for oss designere.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Dette opplegget er rettet mot design, men passer også fint for deltakere av annen bakgrunn som gjerne ønsker å vite mer.  
Itera Norge AS logo

Itera Norge AS

Itera er et norsk konsulentselskap. Vi ble startet allerede på 90-tallet, og har derfor med oss modenhet, struktur og masse erfaring. Samtidig er kulturen preget av entreprenørskap, kreativitet, innovasjon og store ambisjoner for fremtiden. Vi er om lag 700 teknologer, designere og forretningsrådgivere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell, hvorav 300 av oss er i Norge. De siste fem årene er vi kåret til ett av Norges mest innovative selskaper, uansett bransje.

Ansvarlig

Synne Try Gumpen

synne.gumpen@ifinavet.no
Synne Try Gumpen profilbilde

Medhjelper

Eira Kaldhussæter

eira.kaldhusseater@ifinavet.no
Synne Try Gumpen profilbilde

Medhjelper

Eirik Langholm

eirik.langholm@ifinavet.no