Stor bedriftspresentasjon med Netcompany

Tidspunkt Torsdag 30.03
kl. 16:15
Sted Øvre Vollgate 15, Oslo
Mat Mat og drikke
Åpne plasser 27 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Netcompany!

Vi i Netcompany ønsker dere velkommen til en kveld med oss den 30 mars. Vi starter ettermiddagen på vårt kontor i Øvre Vollgate 15 for caseløsning. Her vil dere bli delt inn i grupper, hvor dere sammen skal løse en ekte Netcompany-case. Casen vil være en reell problemstilling som gir innsikt i arbeidsoppgavene og utfordringene en konsulent i Netcompany møter på hver dag. Vi vil være 10 konsulenter fra Netcompany som vil hjelpe og veilede dere gjennom casen. Vi vil også ta en rask gjennomgang av oss som selskap og eventuelle spørsmål.

Etter caseløsningen vil vi sammen bevege oss mot Hippo Social i Bygdøy allé for videre mingling, mat og noe godt å drikke. Det vil være DJ til stede, og muligheter for å mingle med andre studenter og våre konsulenter.

Vi håper på å se deg og gleder oss masse!

- Kl. 16:15-17:00 blir det talkshow på Netcompany sitt kontor Øvre Vollgate 15, Oslo 💫
- Kl. 17.00-18:30 skal vi jobbe med en spennende caseoppgave 💡 
- Kl. 18.30 drar vi til Hippo hvor det blir servert mat og studentene får bonger til det de vil av øl, cider, vin og mineralvann i baren. Det vil også være DJ hele kvelden 💃🕺

Netcompany logo

Netcompany

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Ånund Kielland Jore profilbilde

Ansvarlig

Ånund Kielland Jore

anund.jore@ifinavet.no