Stor bedriftspresentasjon med Statens pensjonskasse

Tidspunkt Tirsdag 09.04
kl. 16.15
Sted Escape
Mat Digg Pizza
Åpne plasser 13 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Utforsk SPKs moderne tilnærming til pensjon gjennom tverrfaglige team og spennende teknologier!

Vi gjør pensjon enkelt!

Det er vår visjon og det medfører veldig mange digitale innbyggertjenester, systemer og mye teknologi. Vi skal gi innbyggerne muligheten til å ta opplyste pensjonsvalg. Det er ikke så enkelt hverken med design av grensesnittet eller implementasjonen av et komplisert regelverk. Det medfører også at vi trenger flere utviklere som er flinke til å arbeide i tverrfaglige autonome team.

Vi vil introdusere oss selv og presentere SPK og SPK IT. Vi vil fortelle litt om hvordan utvikle moderne innbyggertjenester og hvordan vi kan håndtere rettigheter og pensjonsutbetalinger til 1,4 mill. personer og månedlig utbetaling på over 3 milliarder kr. Det er et viktig samfunnsoppdrag; å bidra til økonomisk trygghet for over en million innbyggere og deres familier.  

Vi har bygd opp en ny utviklingsavdeling de siste to årene. Vi har ansatt nesten 60 utviklere og designere. 38 av dem er nyutdannede fra universitetene og halvparten fra UiO IFI. Vi er nå nesten 90 arkitekter, utviklere og designer, og sammen med en del innleide konsulenter er vi fordelt på 22 tverrfaglige produktteam. Teamene består av teamleder, designere, utviklere og funksjonelle.

Vi utvikler løsninger som vi følger over tid og vi motiveres av å lage gode løsninger for brukerne. Vi er opptatt av samarbeid, og blir inspirert av å få være med på å bestemme hvordan vi jobber i teamene.

Vi vil fortelle hvordan det er å arbeide i teamene og hvordan vi gjennomfører vårt introduksjonsprogram med fadderordningen. Introduksjonsprogram inneholder også et eget frontend-kurs siden mange fra IFI ikke kjenner frontend-teknologier så godt fra studiene. Det gjennomføres av to av våre frontend-utviklere som liker å lære bort CSS, JavaScript, TypeScript, React og Redux.

Etter introduksjonsprogrammet gjennomfører vi Season 2 og 3 som består av workshopper med bla. Node.js, Docker, Kotlin, test codeDojo, Kubernetes, DDD, Spring og Spring-boot.

Vi tar med flere av de nyansatte som har studert på IFI med på besøk til dere slik at dere kan bli kjent med oss og hvordan vi arbeider. Vi lager også quiz og kodekonkurranse slik at dere kan hygge dere litt og vinne premier. Vi vil også la dere studenter prøve Pensjonsspillet som ble utviklet på et hackathon i fjor. Vi skal også sørge for god mat og litt drikke.

I løpet av bedriftspresentasjonen og diskusjonene håper vi at vi skal gi dere et innblikk i hvordan det er å starte som nyutdannet i en mellomstor utviklingsorganisasjon med et viktig samfunnsoppdrag. Vise vårt introduksjonsprogram, fagmiljø og hvordan det er å arbeide i tverrfaglige team sammen med andre nyutdannede.

 

Husk legitimasjon!!

Statens pensjonskasse logo

Statens pensjonskasse

Statens pensjonskasse er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. Vi forvalter pensjonsrettigheter på ca. 530 milliarder kroner for rundt 1 400 virksomheter og over én million medlemmer. Vi har ca. 400 ansatte og holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Tech-miljøet vårt er stort nok til at vi har interessante utfordringer og mulighet til å lære nye ting. Samtidig er vi små nok til at våre meninger vil påvirke løsningene og hvordan vi jobber. Vi er i dag 80 ansatte innen IT, i tillegg til en del innleide konsulenter. Utviklingen er organisert i fire produktområder med 10 tverrfaglige team som består av utviklere, designere og domeneeksperter fra forretningssiden.

Ansvarlig

Amadu Swaray

amadu.swaray@ifinavet.no
Amadu Swaray profilbilde

Medhjelper

Evan Jåsund Kassab

evan.kassab@ifinavet.no
Amadu Swaray profilbilde

Medhjelper

Halvor Kirkhus

halvor.kirkhus@ifinavet.no